ArXs’ licentiemodel

Met onze licenties creëer je betrokkenheid binnen je hele organisatie.

hero

Één organisatie, één licentie

Met ons platform betaal je niet per gebruiker, maar per organisatie. We berekenen je kostprijs voor je licentie, het onderhoud, de ondersteuning en de implementatie van je platform op basis van de risicoklasse (aan de hand van de NACEBEL-code) en het aantal voltijdse equivalenten (FTE’s) binnen je organisatie. Bij ArXs kan je dus alle medewerkers van je bedrijf rollen en rechten toekennen zonder extra kosten.

Dit licentiemodel heeft z’n voordelen

Betrokkenheid is de weg naar succes Wil jij aan een duurzame veiligheidscultuur en/of succesvol patrimoniumbeheer bouwen? Dan heb je liefst iedereen aan boord. Met ons licentiemodel creëer je betrokkenheid van arbeider en bediende tot CEO. En dat zonder extra kosten.
Geen financiële impact bij veranderingen Met onze licentie geef je gebruikers makkelijk andere rollen of rechten zonder je zorgen te hoeven maken over de factuur achteraf.
Een voorspelbare en correcte licentiekost Met een licentiekost per gebruiker kom je wel eens voor verrassingen te staan. Met een licentie bij ArXs kan je rekenen op een juiste en consistente inschatting van je licentiekost voor de looptijd van je contract.

Positieve site-effects

Hoeveel gaat dat kosten?

Ben jij benieuwd naar de prijs van ons platform voor jouw site?

Testimonials