Een eenvoudig platform voor preventie- en facilitybeheer

hero

Alles op één plek voor je site

ArXs inventariseert, registreert en documenteert al je roerende en onroerende goederen, zodat je vanuit één centrale en overzichtelijke plek de levenscyclus van alle objecten kan beheren. Met het platform voer je acties (controles, onderhoud, indienststellingen, risicoanalyses, …) vlot uit en volg je ze makkelijk op. De taken, die linken aan acties en binnenkomende meldingen, handel je af via de module taakbeheer. Zo stuur je teams aan en volg je ze tegelijkertijd op. Het platform staat je ook toe om incidenten te registreren en onderzoeken en je kan, dankzij de verschillende rapporteringen, processen opvolgen om verbeterpunten aan te wijzen.

Met ArXs by your site…

yes
Creëer je betrokkenheid in de volledige organisatie
Met ons platform betrek je voortaan iedereen op je site: van arbeider en bediende tot CEO. Het aantal ogen op je site dat onveilige situaties of problemen kan spotten, stijgt aanzienlijk. Bovendien kan iedereen ze ook zelf rapporteren en opvolgen. En dat creëert meer betrokkenheid.
yes
Heb je toegang tot een gepersonaliseerd platform met persoonsgebonden informatie
Jij bepaalt de rechten en rollen binnen je organisatie. En zo heeft elke gebruiker zicht op de data die voor hem van toepassing is.
yes
Kies je voor een handige cloudoplossing die overal beschikbaar is
Jij hebt overal en altijd toegang tot je gegevens, dankzij de veilige en betrouwbare Microsoft Cloud.
yes
Werk je volgens de nieuwste standarden op alle platformen
Van PC tot de nieuwste smartphone, dankzij slimme technologie gebruik je ons platform op elk toestel en platform.
yes
Bespaar je met een eenvoudig licentiemodel gebaseerd op eenduidige parameters
Wij kiezen resolut voor een voorspelbare en consistente licentiekost. Zeg vaarwel tegen onvoorziene kosten.
yes
Ga je resoluut voor gebruiksvriendelijkheid dankzij een eenvoudige en consistente gebruikersinterface
Wij gooien alle complexiteit overboord en gaan vastberaden voor simpel en gebruiksvriendelijk.
yes
Bepaal jij de prioriteiten op je eigen tempo
Dankzij de modulaire opbouw van het platform geef jij het tempo en de prioriteiten bij de implementatie aan. Wij bouwen met je samen aan een realistische realisatie.
yes
Kan je makkelijk integreren met andere software platformen
Met ArXs centraliseer, integreer en automatiseer je alle nodige gegevensstromen voor je preventie- en facilitybeheer.

Positieve site-effects

Eerst zien, dan geloven?

Ben jij benieuwd wat ons platform voor jouw organisatie kan betekenen? Ontdek het in één van onze video’s of vraag een vrijblijvende demonstratie aan.

Functionaliteiten

ArXs: een eenvoudig en handig softwareplatform

Notificaties Blijf op de hoogte Dankzij notificaties weet je altijd of er je iets te doen staat: van het ondertekenen van een indiensstellingsverslag tot de opvolging van een periodieke controle.
Middelenbeheer Volg je middelen op Inventariseer en beheer je arbeids- en beschermingsmiddelen, gevaarlijke producten, uitrustingen en installaties. Je weet voortaan op elk moment in welke staat ze zijn. Beheer het volledige aankoopproces
Aankoopbeleid Beheer het volledige aankoopproces Met het platform bewaak je de volledige aankoopflow: van bestelling over levering tot ondertekening van de indienststelling.
Onderhoud en controle Doe je systematisch en georganiseerd Draag zorg voor je infrastructuur en middelen. Houd ze met een goed georganiseerde aanpak langer in perfecte staat en vermijd onverwachte herstelkosten. Je bent voortaan niet meer afhankelijk van individuele medewerkers en hun kalenders.
Documentenbeheer Bewaar het overzicht Met het platform kan je je documenten centraliseren en beheren, terwijl je rekening houdt met geldigheid. Bovendien bepaal je zelf wie toegang krijgt tot welke documenten.
Incidentbeheer Registreer en beheer je incidenten Registreer, beheer en onderzoek je incidenten. Volg de evolutie van gebeurde incidenten op de voet en definieer aan de hand daarvan verbeterpunten om incidenten te verminderen en/of vermijden.
Taakbeheer Volg acties systematisch op Bewaar het overzicht over (automatisch gestuurde) taken die wachtende zijn. Bovendien kan je technische teams via een visuele planning aansturen.
Meerjarenplan Maak je doelstellingen inzichtelijk Een globaal preventie- en jaaractieplan zijn het resultaat van het dynamische risicobeheersysteem dat in het hele platform zit verweven. Met ArXs evalueer je en plan je investeringsbeslissingen op lange termijn.
Communicatiesysteem Wissel informatie uit Dankzij een geïntegreerd communicatiekanaal per object, vermijd je verschillende informatiestromen die het beheer bemoeilijken.
Facilitybeheer Beheer gebouwen en lokalen Beheer je as-built dossier, plannen en andere relevante informatie. Bovendien zorgt het platform voor een geautomatiseerde interactie tussen verschillende modules (onderhoud, controle, taakbeheer, …).
Risicobeheer Vraagt continue aandacht Met het platform doe je structureel aan risicobeheer binnen verschillende domeinen. Beheer met ArXs je risicoanalyses en volg ze correct op.
Meldingen Verhoog de betrokkenheid Iedere gebruiker van de software kan heel eenvoudig meldingen doen. Doet een gebruiker een melding? Dan ziet die via het platform hoe die wordt opgevolgd.

Testimonials