top of page
Zoeken

De eerste vNeXt release komt eraan!


Trots en vol ongeduld zetten we de laatste rechte lijn in om onze eerste vNeXt modules eind deze maand te releasen.


Na maanden (jaren) van analyseren, ontwikkelen, testen, bijsturen, opnieuw beginnen en wederom analyseren, ontwikkelen, ... wordt het tijd om de resultaten van onze inspanningen in de praktijk te brengen.


De vNeXt versie van onze software zal alle verbeteringen cumuleren die wij aan ons platform willen aanbrengen op basis van de praktijkervaringen die we in de loop van de vorige jaren hebben opgebouwd. Hierbij worden volgende aspecten structureel aangepakt:

  • Volledige vernieuwing van de applicatie-architectuur met ondermeer ondersteuning voor WPA, real-time samenwerking, een publieke API en offline modus

  • Verbetering van de gebruikerservaring; zowel naar gebruikersinterface als naar gebruiksgemak

  • Functionele verbeteringen in het levenscyclusbeheer van middelen voor oa meldingen, taken, planning, projecten, onderhoud, controle, audit, enz.

  • Verdere beveiliging van het platform

  • Verbeterde ondersteuning voor openbare besturen zoals bv GIS integratie, reservaties, aansturen van technische teams, enz.

  • Verdere uitbreiding van de rapporteringsmogelijkheden met oa het periodiek rapport en ondersteuning voor BI

Een heel pakket dus van zowel (complexe) technische als functionele verbeteringen. Wij kijken alvast vol ongeduld uit naar uw feedback en ervaringen. Hou onze pagina in de gaten voor verdere updates.

bottom of page