top of page
Contract tekenen

Optimale betrokkenheid

Ons licentiemodel laat toe betrokkenheid te optimaliseren in functie van organisatiedoelstellingen

Ons licentiemodel is anders opgebouwd dan de meeste aanbieders die met licenties per (type) gebruiker werken.  Het model dat wij gebruiken is gebaseerd op een organisatie-licentie. 

Afhankelijk van de risicoklasse (op basis van de NACEBEL code) en het aantal voltijds equivalenten (VTEs) die actief zijn binnen je organisatie(onderdeel) resulteert dit in een kost voor de gebruikslicentie, het onderhoud en de ondersteuning alsook de implementatie van het platform.

 

We maken dus geen commercieel onderscheid tussen type gebruikers en de rollen die ze toegekend kunnen krijgen.  Het gehele personeelsbestand kan eender welke rollen en rechten toegekend krijgen zonder impact op je licentie, en dus de kosten.  Kwaliteit binnen handbereik dus.

Ons licentiemodel

Reduce-Your-Software-Licensing-Costs.jpeg

Wat zijn de voordelen van ons model?

  • Een duurzame veiligheidscultuur en/of een succesvol patrimoniumbeheer kan enkel gerealiseerd worden via een zo groot mogelijke betrokkenheid binnen de organisatie (vanop de vloer tot aan de top). Ons licentiemodel laat toe om deze betrokkenheid niet te laten inperken door extra kosten.

  • Simpel in gebruik, beheerders hoeven zich niet af te vragen wat de mogelijke financiële impact is bij het toekennen en wijzigen van rollen en rechten.  Iedereen die vertrouwd is met een ander model zal deze problematiek makkelijk herkennen.

  • Bij systemen met licentiekosten per type gebruiker gaat men bij de start van een project vaak uit van een beperkt  aantal benodigde gebruikers per type (om het budget zo laag mogelijk in te schatten).  In de praktijk ziet men dan vaak (op termijn) een hoger aantal ‘duurdere’ gebruikerstypes dan initieel ingeschat.  Ons licentiemodel garandeert een  voorspelbare, correcte en consistente inschatting van de licentiekosten voor de ganse duur van het contract.

Meer weten?

Wil je graag een idee krijgen van de kostprijs van ons platform voor jouw specifieke situatie?  Vul dan onderstaand formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk terug. 

 

Een grootteorde van het aantal voltijds equivalenten is meestal voldoende om u bij benadering een zicht te geven op de kosten.  Indien we meer informatie nodig hebben nemen we zelf verder contact met u op.  Gewoon doen, dat kost niets!

Accountancy

Wat kost dat?

Vraag een offerte

Vul onderstaand formulier in

Offerte

ArXs Solutions   Laarbossenstraat 29, 3980 Tessenderlo  info@arxs.be

Wave-01.png
bottom of page