Oplossingen voor een duurzame veiligheidscultuur

ArXs Consultancy

Kies voor expertise

Naast ons software platform biedt ArXs Solutions een aantal bijkomende dienstverleningen aan. Als geregistreerd KMO-Portefeuille dienstverlener kan u mogelijks extra ondersteuning krijgen hiervoor.  Aarzel niet ons te contacteren indien u meer informatie wenst omtrent deze diensten.

Diensten

Adviesverlening

Wij helpen u graag verder

Het ArXs Consultancy team kan u helpen bij eender welk adviesverzoek in het kader van preventie- & milieubeleid en bouwdossiers.  Vanuit een strategisch perspectief kunnen wij u helpen bij het uitwerken en implementeren van de juiste methodieken voor bv risicoanalyses en ongevallenonderzoek,  Op tactisch niveau helpen we u bij het optimaliseren van uw actieplannen, het opstellen van een brandpreventiedossier en advies ivm de milieuwetgeving.  En operationeel zorgen wij voor de veiligheidscoördinatie van uw projecten,  en ondersteunen wij uw preventiedienst waar nodig.  Verder voeren wij onafhankelijke audits uit van preventiediensten om de bestaande processen, organisatie en toolings te analyseren en verbeteringen te formuleren.

Teveel om op te noemen dus.  Contacteer ons om meer informatie te krijgen omtrent ons volledige aanbod of om uw specifieke vraag te bespreken.

PikPng.com_advice-png_5088248.png

Technische tekenen (CAD)

Wij tekenen uw plannen

Ons team werd versterkt met een AutoCAD tekenaar waardoor wij voor u diverse soorten plannen kunnen uitwerken, zoals grond- en evacuatieplannen, eendraadschema’s, enz...
Ook het overzetten van bestaande plannen in andere formaten naar een CAD standaard kan door ons worden verzorgd.
Alle plannen die door ons worden gerealiseerd, zijn uitgevoerd in AutoCAD formaat waardoor ze makkelijk uitwisselbaar zijn met externe partijen (bv. aannemers). Bovendien biedt dit de mogelijkheid om tekeningen in PDF formaat om te zetten met behoud van de lagenstructuur. Op deze manier kunnen ze via een breed beschikbare standaard gedeeld worden, zowel binnen als buiten uw organisatie.

Opleidingen

Wij trainen uw organisatie

Naast de trainingen die wij optioneel kunnen aanbieden omtrent het beheer en gebruik van ons Helios/Hyperion platform bieden wij ook bijkomende opleidingen aan.  Deze opleidingen situeren zich vooral binnen de domeinen van preventie- & mileubeleid en bouwdossiers.  "Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van de hiërarchische lijn" is een voorbeeld.  Maar eveneens ondersteunen we u in het verzorgen van toolbox meetings.

Software ontwikkeling

Wij realiseren uw projecten

Onder meer via de ontwikkeling van ons platform hebben wij de nodige expertise opgedaan het automatiseren van preventie- en facilitymanagement processes.  Naast de mogelijkheid om klantspecifiek maatwerk te ontwikkelen binnen ons platform bestaat ook de mogelijkheid om uw eigen ontwikkelprojecten binnen deze domeinen uit te besteden aan ArXs Solutions.  Contacteer ons vrijblijvend voor bijkomende informatie.

ArXs Solutions

KMO portefeuille

Door zijn registratie als KMO-portefeuille dienstverlener kan u voor de door ons geleverde advies- en opleidingsdiensten beroep doen op deze steunmaatregel van de Vlaamse overheid.  Als KMO kan u gebruik maken van de KMO-portefeuille en genieten van een subsidie (tegemoetkoming) voor opleidingen en advies.

KMO-Portefeuille-header.jpg

Ons registratienummer opleiding: DV.O222522

Ons registratienummer advies: DV.A222471

Welke diensten van ArXs Solutions komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille?

 

Binnen onze organisatie zijn twee domeinen van toepassing.  Allereerst is er ons software platform (ArXs Helios/Hyperion) waarvoor opleidingstrajecten georganiseerd worden. 

 

Om de gebruikers van het platform te leren hoe dit zo efficiënt mogelijk te gebruiken binnen hun specifieke organisatie-onderdeel en hun functie zijn onderstaande opleidingen beschikbaar.  Mocht u interesse hebben in deze opleidingen kan u zich registreren via volgende link.

  • Basisgebruik ArXs Helios/Hyperion

  • Geavanceerd gebruik ArXs Helios/Hyperion

  • ArXs Helios/Hyperion administrator

Naast de dienstverlening in het kader van ons software platform leveren wij adviezen en opleidingen die de interne processen rond preventie en veiligheid zo efficïent en effectief mogelijk helpen in te richten.  Op deze manier zorgen wij voor een professionele ondersteuning van uw interne dienst voor preventie.