top of page

Oplossingen voor een duurzame veiligheidscultuur

ArXs Consultancy

Kies voor expertise

Naast ons software platform biedt ArXs Solutions een aantal bijkomende dienstverleningen aan.  Aarzel niet ons te contacteren indien u meer informatie wenst omtrent deze diensten.

Diensten

Adviesverlening

Wij helpen u graag verder

Het ArXs Consultancy team kan u helpen bij eender welk adviesverzoek in het kader van preventie- & milieubeleid en bouwdossiers.  Vanuit een strategisch perspectief kunnen wij u helpen bij het uitwerken en implementeren van de juiste methodieken voor bv risicoanalyses en ongevallenonderzoek,  Op tactisch niveau helpen we u bij het optimaliseren van uw actieplannen, het opstellen van een brandpreventiedossier en advies ivm de milieuwetgeving.  En operationeel zorgen wij voor de veiligheidscoördinatie van uw projecten,  en ondersteunen wij uw preventiedienst waar nodig.  Verder voeren wij onafhankelijke audits uit van preventiediensten om de bestaande processen, organisatie en toolings te analyseren en verbeteringen te formuleren.

Teveel om op te noemen dus.  Contacteer ons om meer informatie te krijgen omtrent ons volledige aanbod of om uw specifieke vraag te bespreken.

PikPng.com_advice-png_5088248.png
Download-18-1.jpg
cadcam_gr.jpg

Technische tekenen (CAD)

Wij tekenen uw plannen

Ons team werd versterkt met een AutoCAD tekenaar waardoor wij voor u diverse soorten plannen kunnen uitwerken, zoals grond- en evacuatieplannen, eendraadschema’s, enz...
Ook het overzetten van bestaande plannen in andere formaten naar een CAD standaard kan door ons worden verzorgd.
Alle plannen die door ons worden gerealiseerd, zijn uitgevoerd in AutoCAD formaat waardoor ze makkelijk uitwisselbaar zijn met externe partijen (bv. aannemers). Bovendien biedt dit de mogelijkheid om tekeningen in PDF formaat om te zetten met behoud van de lagenstructuur. Op deze manier kunnen ze via een breed beschikbare standaard gedeeld worden, zowel binnen als buiten uw organisatie.

Opleidingen

Wij trainen uw organisatie

Naast de trainingen die wij optioneel kunnen aanbieden omtrent het beheer en gebruik van ons Helios/Hyperion platform bieden wij ook bijkomende opleidingen aan.  Deze opleidingen situeren zich vooral binnen de domeinen van preventie- & mileubeleid en bouwdossiers.  "Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van de hiërarchische lijn" is een voorbeeld.  Maar eveneens ondersteunen we u in het verzorgen van toolbox meetings.

ArXs Solutions
SD.jpg

Software ontwikkeling

Wij realiseren uw projecten

Onder meer via de ontwikkeling van ons platform hebben wij de nodige expertise opgedaan in het automatiseren van preventie- en facilitymanagement processen.  Naast de mogelijkheid om klantspecifiek maatwerk te ontwikkelen binnen ons platform bestaat ook de mogelijkheid om uw eigen ontwikkelprojecten binnen deze domeinen uit te besteden aan ArXs Solutions.  Contacteer ons vrijblijvend voor bijkomende informatie.

bottom of page