<   Terug naar het overzicht

Ontdek hoe preventie en facility management hand in hand gaan met het ArXs software platform

In het snelbewegende bedrijfsleven zijn efficiëntie en teamwork steeds belangrijker. Bedrijven hebben niet alleen meer nood aan hulpmiddelen die hun processen stroomlijnen, maar ook die de verschillende afdelingen naadloos met elkaar verbinden. Preventie en facility management, kwaliteit en milieubeheer vormen de kern van een organisatie – elk met eigen uitdagingen, met eigen doelstellingen. Het ArXs-platform integreert en verbetert al die verschillende aspecten. Een echte gamechanger!

alt text

We begrijpen bij ArXs de complexiteit van het hedendaagse werkleven. We ontwikkelden een antwoord: een geavanceerde Software as a Service (SaaS)-oplossing die de samenwerking tussen preventie en facility management, kwaliteit en milieu maximaliseert. Deze holistische aanpak creëert een samenhangend geheel van alles wat er op je site gebeurt.

Integratie van preventie en facility management: het positieve site-effect!

Onze grootste troef: de integratie van preventie en facility management . Traditioneel zijn dit gescheiden domeinen met verschillende systemen en workflows. En dat leidt tot inefficiënties en communicatiebarrières. Met onze oplossing kunnen preventie- en facilityteams samenwerken op een gecentraliseerd platform. Het resultaat? Een snellere reactie op incidenten, gestroomlijnde workflows en een betere operationele efficiëntie.

En dat is niet alles. Met het ArXs-platform heb je verschillende mogelijkheden om ook de domeinen kwaliteit en milieu te integreren met je preventie en facility management. Daardoor hoef je niet langer verschillende systemen gebruiken, of van het ene naar het andere te springen om vervolgens het overzicht te verliezen. Met ArXs beheer je alles vanaf één geïntegreerd platform.

Op maat van je site

Het ArXs-platform is makkelijk in gebruik en pas je aan aan je noden. Elk bedrijf is uniek, heeft andere verwachtingen en processen. Wij spelen er op in met onze flexibele oplossing. Of je nu een klein bedrijf, een scholengroep of grote organisatie met operationele eisen bent, we stemmen ons platform af op je (bedrijfs)site.

ArXs, at your site

ArXs is niet zomaar een softwareleverancier. We willen een partner zijn in je succes. Het ArXs-team staat voor je klaar tijdens elke stap, van implementatie over training tot alle vragen daarna.

Heb je nood aan een SaaS-oplossing die niet alleen preventie en facility management combineert, maar ook rekening houdt met kwaliteit en milieu? Dan is het ArXs-platform alles wat je nodig hebt. Contacteer ons vandaag nog en we tonen je graag hoe onze oplossing jouw site kan transformeren.

Eerst zien, dan geloven?

Ben jij benieuwd wat ons platform voor jouw organisatie kan betekenen? Ontdek het in één van onze video’s of vraag een vrijblijvende demonstratie aan.